Selskaber

Hotel Pejsegården – her er hver dag en fest

Hotel Pejsegården har erfaring fra mere end 45 år, og der er ikke den begivenhed, vi ikke har været med til at fejre. Hver fest er forskellig, og derfor er det vigtigt at vælge et sted, som forstår jeres ønsker og behov.

Hver fest er tilpasset dine ønsker og behov

Vi sætter altid vores gæster i centrum, og alle festaftaler foregår individuelt med en lille rundvisning på hotellet - på denne måde finder vi helt sikkert frem til det helt rigtige lokale til jeres fest. Derefter aftales menuen, underholdningen, bordopstillingen og bordopdækningen. Vi står gerne klar med råd og vejledning herom, hvis der er behov for dette. Er der specielle ønsker eller krav til festen, assisterer vi også gerne.

Hotel Pejsegården tilbyder alle former for fester og arrangementer - bryllupper, fødselsdage, barnedåb, konfirmationer mv..

Vi har derfor sammensat en række brochurer, hvor I kan læse meget mere om jeres kommende arrangement, enten som dag- eller aftens arrangement.

Det er nemt, lækkert og bekvemt at holde et arrangement på Hotel Pejsegården – fast pris og således ingen ubehagelige overraskelser på afregningen.

 Læs vore brochure her:

Brunch og Tapas 

Selskabsbrochure

Konfirmationsbrochure