Student 2020

Menu nr. 1.

Tapasbuffet (min. 15 pers.)                 

 10 FORSKELLIGE TAPASRETTER INKL: BRØD & SMØR

  • Marinerede kinarejer m/ Sc. verte,
  • Kyllingebryst m/ frisk ananas,
  • Varmrøget peberlaks m/ limecreme,
  • Andebryst m/ tranebær,
  • Serranoskinke m/ melonkugler,
  • Røget dyrekølle m/ røræg,
  • Carbonada m/ skinke og ristet bacon
  • Stroganoff m/ ristet pasta
  • Variation af ostelagkager m/ jordbær

                                                                                       á kr. 260.-

Menu nr. 2.

Carverybuffet

m/ oksehøjreb, ramsløgsmarineret svinekam & kalkunbryst m/ feta og soltørrede tomater

  • Pastasalat
  • Broccolisalat
  • Blandet salat
  • 2 slags kartofler
  • 2 slags sauce
  • Brød

                                                                                       á kr. 250.-

Menu nr. 3.

Mørbrad Parisienne 

  • Svinemørbrad i paprikasauce m/ ris & salat

                                                                                       á kr. 150.-   

Bestilling på tlf. 75 75 17 66

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookiepolitik