Dagens middag

Mandag d.6. april 2020:

Stegt flæsk m/ persillesauce
Pris: kr. 70,-

Tirsdag d.7. april 2020:

Medister m/ stuvet spidskål
Pris: kr. 70,-

Onsdag d.8. april 2020:

Herregårdsbøf m/ rustikke kartofler og sc. bearnaise
Pris: kr. 70,-

Torsdag d.9. april 2020:

Gl.dags oksesteg m/ tyttebær
Pris: kr. 80,00

Fredag d.10. april 2020:

Wienerschnitzel (130 gr.) med ærter
Pris: kr. 80,00

Lørdag d.11. april 2020:

Kylling med hj.lavet agurkesalat
Pris: kr. 70,-

Søndag d.12. april 2020:

Flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål
Pris: kr. 80,-

Serveres fra kl. 11.00-23.00

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookiepolitik