Dagens middag

Mandag d.20. maj 2019:

Stegt flæsk m/ persillesauce
Pris: kr. 68,-

Tirsdag d.21. maj 2019:

Karbonade m/ stuvet ærter og gulerødder
Pris: kr. 68,-

Onsdag d.22. maj 2019:

Medister m/ rødkål
Pris: kr. 68,-

Torsdag d.23. maj 2019:

Boller i karry m/ ris
Pris: kr. 68,-

Fredag d.24. maj 2019:

Unghanebryst m/ serrano og estragonsauce
Pris: kr. 68,00

Lørdag d.25. maj 2019:

Sommerwok m/ bådkartofler
Pris: kr. 68,-

Søndag d.26. maj 2019 :

Svinekam m/ hjemmelavet rødkål
Pris: kr. 75,-

Serveres fra kl. 11.00-23.00

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookiepolitik