WELCOME

Hyggeligt hotel i skønne omgivelser

Leder du efter den rigtige løsning til et afslappende hotelophold? Skal din kommende fødselsdag, konfirmation, bryllup eller lignende holdes et dejligt sted i naturskønne omgivelser? Eller søger dig og din virksomhed et ideelt sted at afholde kurser og konferencer? Uanset dine ønsker og behov er Hotel Pejsegården et sikkert valg til en god oplevelse!

Read more

Konferencer

Der har været mange virksomheder på besøg igennem årenes løb og alle med unikke krav og ønsker til deres ophold. Vi kan bl.a. tilbyde at fungere som messehal, eller I kan bruge vores lokaler som showrooms, afholde landsmødeophold eller kurser og konferencer af enhver art samt meget mere.

Read more

Ophold og værelser

Hotel Pejsegården har 118 værelser til rådighed. De kan alle benyttes både som enkelt- og dobbeltværelse. På alle værelser er der badeværelse, opholdsmøbler, skrivebord, tv og hårtørre. Vi har ca. 70 værelser med en lille hyggelig terrasse.  

Read more

Selskaber

Hotel Pejsegården – her er hver dag en fest

Hotel Pejsegården har erfaring fra mere end 35 år, og der er ikke den begivenhed, vi ikke har været med til at fejre. Hver fest er forskellig, og derfor er det vigtigt at vælge et sted, som forstår jeres ønsker og behov.

Read more

Restauranter

Hotel Pejsegården kan byde på to restauranter - på første sal finder du hotellets panorama-restaurant med udsigt over byens skove. Her er der rig mulighed for at få en kulinarisk oplevelse, både inden for mad og vin

Read more

Buy a giftcard to Hotel Pejsegården

Click here!
Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookiepolitik