Aktuelle tilbud

LIVESTREAMING fra Århus Universitet
Tirsdag d. 11. maj kl. 19-21

Foredrag ved professer i sansefysiologi Peter Teglberg Madsen 

Vores opfattede virkelighed er bestemt af den hukommelse og de sanser vi er udstyret med. Hør om hvor lille en del af vores omverden vi reelt opfatter og om de sære sanser der tillader nogle dyr en virkelighedsopfattelse der er meget langt fra vores egen.

Dette foredrag vil kaste lys over hvor lille en del af vores omverden vi reelt opfatter med vores stærkt sanseapparat, og hvor travlt vores hjerne har med at presse sanseindtryk ind i mønstre den kender.

FOREDRAGET ER GRATIS

Der kan spises i Restaurant Dillen før og efter foredraget.

LIVESTREAMING fra Århus Universitet
Tirsdag d. 18. maj kl. 19-21

 Foredrag ved professor i genomforskning Oluf Borbye Pedersen

Bliv klogere på den nyeste forskning om de bakterier, svampe og virus som lever i og på hver enkelt af os livet igennem. De styrker vores modstandskraft mod farlige mikrober, beskytter os mod kroniske sygdomme og påvirker vores hjerne og stofskifte positivt.

Under den internationale samfundskrig mod covid-19-pandemien er det virkeligt gået op for os hvor magtfuld en mikroskopisk viruspartikel kan være. Den kan forvolde frygt, sygdom og i værste fald død. Den kan sætte et verdenssamfund på standby. Sådanne epidemier med sygdomsfremkaldende virus, bakterier eller svampe har i hele menneskets udviklingshistorie været et vilkår der med vekslende interval gentager sig.

FOREDRAGET ER GRATIS

Der kan spises i Restaurant Dillen før og efter foredraget.

Køretøjer og Stegt Flæsk:
Sæsonstart 2021
2. Pinsedag d. 24. maj kl. 17-21

 

– herefter mødes vi og sparker dæk på Pejsens parkeringsplads den 3.  mandag i måneden 17-21

I forbindelse med arrangementet er du velkommen til at spise Stegt Flæsk med alt hvad der bimler og bamler til KUN 75 kr. pr. næse i Bistro Dillen på Pejsegården. Hvis du vil være sikker på en plads til Stegt Flæsk i Dillen er det en go’ idé at ringe i forvejen og bestille bord til dig og dine på: 7575 1766

 

ALLETIDERS ULF - RØVERHISTORIER FRA BACKSTAGE
Et show ud over det sædvanlige!

Tirsdag d. 12 oktober 2021, kommer Ulf Pilgaard på Pejsegården.

Alletiders Ulf er ikke et foredrag men et show hvor Lukas Birch går helt tæt på en af Danmarks mest populære skuespillere – Ulf Pilgaard. Han udfordrer ham både komisk og alvorligt – og går i dybden med hans legendariske karriere og de historier der aldrig er fortalt.

For køb af billetter og flere videoer se www.alletidersulf.dk

OKSEHØJREB I DILLEN

Når Covid-19 restriktionerne tillader det:

Hver søndag serverer vi lækker oksehøjreb i Dillen fra kl. 18.00-20.00

HUSK BORDBESTILLING på tlf. nr. 75 75 17 66

- Cookiepolitik