Aktuelle tilbud

Julefrokost i Dillen

Lørdage d. 28. november, 5. december, 12. december og 19. december, holder vi en hyggelig aften med dejlig julemad og pianobar med Jason Dove i Dillen kl. 17.00.

Vi tilbyder 4 forskellige menuer, se menuerne ved at trykke på "læs mere her".

Der kan selvfølgelig også vælges fra vores alm. menukort.

Bordbestilling på tlf 75 75 17 66

ADVENTSFROKOST d. 29/11, 6/12, 13/12 kl. 12.00.

Vi serverer en lækker adventsfrokost:

  • Marinerede sild m/ karrysalat
  • Æg og rejer
  • Gravad laks m/sennepsdressing
  • Fiskefilet m/remulade
  • Røget laks m/rognfløde
  • Julekål m/flæsk og medister
  • Ribbensteg m/ hjemmelavet rødkål
  • Honningglasseret skinke m/ grønlangkål og brunede kartofler
  • Lun leverpostej m/bacon
  • Æbleflæsk
  • Udvalg af oste
  • Ris a la mande m/kirkebærsauce

 Pris pr. person: 230,- kr.
Børn under 10 år 1/2 pris.

Julemanden kommer med poser til alle børn.

Bordbestilling på tlf. 75 75 17 66

 

ÅRETS NYTÅRSMENU 2020

Ta´restaurantoplevelsen med hjem.

Vi har lavet en lækker nytårsmenu - med mulighed for tilkøb - som du kan bestille på tlf 75 75 17 66.

Vi giver selvfølgelig på et glas "bobler" ved afhentning af maden.

VINTER FRISTELSER

Hen over vinteren har vi lavet forskellige fristelser, som serveres i Restaurant Dillen.

 

Du kan se de forskellige fristelser ved at trykke på knappen: Læs mere her.

 

HUSK BORDBESTILLING PÅ TLF. 75 75 17 66

OKSEHØJREB I DILLEN

Hver søndag serverer vi lækker oksehøjreb i Dillen fra kl. 18.00-20.00

HUSK BORDBESTILLING på tlf. nr. 75 75 17 66

Julefrokost

Juleanretning ud af huset

Lad os stå for julemaden til jeres julefrokost. Vi tilbereder maden, mens i nyder jeres gæster. Vælg mellem 6 forskellige lækre julemenuer.

Bestilling på tlf. 75 75 17 66.

 

ADVENTSFROKOST d. 29/11, 6/12, 13/12 kl. 12.00

Vi serverer en lækker adventsfrokost:

  • Marinerede sild m/ karrysalat
  • Æg og rejser
  • Gravad laks m/sennepsdressing
  • Fiskefilet m/remulade
  • Røget laks m/rognfløde
  • Julekål m/flæsk og medister
  • Ribbensteg m/ hjemmelavet rødkål
  • Honningglasseret skinke m/ grønlangkål og brunede kartofler
  • Lun leverpostej m/bacon
  • Æbleflæsk
  • Udvalg af oste
  • Ris a la mande m/kirkebærsauce

 Pris pr. person: 230,- kr.
Børn under 10 år 1/2 pris.

Julemanden kommer med poser til alle børn.

Bordbestilling på tlf. 75 75 17 66

 

Nytår

ÅRETS NYTÅRSMENU 2020

Ta´restaurantoplevelsen med hjem.

Vi har lavet en lækker nytårsmenu - med mulighed for tilkøb - som du kan bestille på tlf 75 75 17 66.

Vi giver selvfølgelig på et glas "bobler" ved afhentning af maden.

Golfophold

GOLF TOUR 2021

 

Vælg mellem 25 golfbaner og se vore golfpakker/udflugter, hvor der er mulighed for 1, 2, 3 eller 4 overnatninger.

Se hvad vore gæster skriver om vore golfophold

Cykelophold

Cykeloplevelser

Danmarks bedste cykeleventyr venter på jer! Kom tæt på den danske natur, de rolige og dybe skove og det bakkede landskab. Alt imens Hotel Pejsegården sørger for mad og energibarer.

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookiepolitik