Aktuelle tilbud

Vinterfristelser

Besøg vores Bistro "Dillen" og nyd en af vore vinterfristelser.

 

SØNDAGS BUFFET

Hver søndag fra kl. 12.00 serverer vi stor luksus buffet.

HUSK BORDBESTILLING på tlf. nr. 75 75 17 66

OKSEHØJREB I DILLEN

Hver søndag serverer vi lækker oksehøjreb i Dillen fra kl. 18.00-20.00

HUSK BORDBESTILLING på tlf. nr. 75 75 17 66

Nytårskoncert - jubilæumskoncert

I lighed med tidligere år, afholder B.I.F. Badminton deres store nytårskoncert på Hotel Pejsegården.

I år har det 32 mands store showorkester, under ledelse af Hans Holm, Kirsten Siggaard, Laura Holm og Finn Odderskov med som solister.

Gavekort til koncerten kan købes på Pejsegården.

Forårsprogram 2019

.

Vi har i foråret 2019 den glæde  at kunne præsenterer en bred vifte af entertaiments.

 

Du kan her se et samlet oversigt over udvalget, nedenfor kan du se mere om de enkelte arrangementer.

Kandis

Fredag den 18. januar kl. 18.30

Kandis er rejsende i livsglæde, side debuten i 1989 har Kandis underholdt over tre millioner mennesker rundt omkring i Danmark.
Det bliver en aften hvor man har glemt alt om hverdagens trængsler og fået sveden til at pible frem på et tæt pakket dansegulv.

SE PROGRAM HER

The Reminders

Lørdag den 19. januar kl. 18.30

Danmarks suverænt mest originale 60´er orkester. Originalitet og autentitet er nøgleordene når The Reminders optræder med iørefaldende hits fra 60'erne. Med mange års samspil bag sig og de gamle instrumenter foran, er du sikret en sand fuldtræffer og en uforglemmelig festaften.

SE PROGRAM HER

 

 

Tørfisk

Lørdag den 26. januar kl. 18.30

De 4 gæve, gale, lune og bund-musikalse vestjyder er atter tilbage på scenen på Pejsegården. Thyborøn-gruppen hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Aftenen bliver fyldt med god underholdning, masser af musik samt gode anekdoter fra deres lange karriere.

SE PROGRAM HER

 

Elvis show, Jesper Lundgaard

Lørdag den 2. marts kl. 18.30

Jesper Lundgaard og The Works byder denne aften på de største hits og de bedste anekdoter fra The King of Rock´n Roll, Elvis Presley.
Med Jespers store stemme, er der garanti for en skøn aften, hvor der er nostalgi i luften og sange vi alle kender og synger med på.

SE PROGRAM HER

Østre Gasværk

Lørdag den 9. marts kl. 18.30

Østre Gasvæk er et super fedt Gasolin / Kim Larsen kopi-band, der spiller med nerve og respekt for originalerne. René Gerrick gør ikke noget for at ligne Kim Larsen – og tak for det – men når han åbner munden bliver man ind imellem i tvivl, og han formår på én og samme tid at fortolke og kopiere Kim Larsen. Med et absolut velspillende band i ryggen tror man virkelig på Renés versioner af sangene, og det rammer publikum lige i hjertekulen. Et sublimt mix af de mange sange Larsen har skrevet til sig selv og Gasolin, en skøn blanding af størrer og mindre hits.

SE PROGRAM HER

 

 

Westcoast Band

Lørdag den 16. marts kl. 18.30

 "One of these Nights" – en aften med Eagles. Tager publikum på en Tour de Force gennem The Eagles musikalske historie med 90 minutters effektiv musik – fra Country musikken i opstarten i 1972 og helt frem til i dag.

WESTCOAST Band fortolker The Eagles med musikalsk autencitet som det væsentligste element. Sounden skal med andre ord kunne genkendes fra The Eagles udgivelser.

SE PROGRAM HER

Stig Rossen & Venner

Lørdag den 23. marts kl. 18.30

Flemming "Bamse" Jørgensen sang sig i sin tid langt ind i den danske folkesjæl og blev en del af vores fælles kulturarv. Stig Rossen & Vennerne har sat sig for, at alle disse vidunderlige sange ikke skal gå i glemmebogen, så de turnerer land og rige rundt for at hylde Bamse og hans livsværk.
Som Stig Rossen siger i begyndelsen af hver koncert: "Den bedste måde vi kan hylde Bamse på, er ved at have en fest!" Og fest, det bliver der!

SE PROGRAM HER

 

Lis Sørensen

Lørdag den 30. marts kl. 18.30

 Lis Sørensen formår med sin varme og stærke vokal at fagne et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned af memory lane, og en energsik værn i øjeblikket. Hendes imponerende repotoire byder på en perlerække af hirts fra 4 årtier og nye forrygende, stærke numre.

SE PROGRAM HER

Golfophold

Golfophold 2019

Vælg mellem 24 golfbaner og se vore golfpakker/udflugter, hvor der er mulighed for 1, 2, 3 eller 4 overnatninger.

 

Matchtur 2019

Vi gentager succen og afholder igen i 2019 spændende matchtur.

Se hvad vore gæster skriver om vore golfophold

Cykelophold

Cykeloplevelser

Danmarks bedste cykeleventyr venter på jer! Kom tæt på den danske natur, de rolige og dybe skove og det bakkede landskab. Alt imens Hotel Pejsegården sørger for mad og energibarer.

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookiepolitik