Aktuelle tilbud

Familie julefrokost

Vi gentager succesen med vores familie julefrokost.

Søndag d. 3. december kl. 12.00

Serverer vi vores store julebord, med alt hvad der høre sig til, for hele familien.

Cirkus Krone kommer forbi og underholder og der er godteposer til alle børn.

HUSK bordbestilling på tlf. 75 75 17 66

Efterårs fristelser

Hele efteråret har vi gode tilbud i Dillen.

HUSK BORDBESTILLING på tlf. nr. 75 75 17 66.

SØNDAGS BUFFET

Hver søndag fra kl. 12.00 serverer vi stor luksus buffet.

HUSK BORDBESTILLING på tlf. nr. 75 75 17 66

OKSEHØJREB I DILLEN

Hver søndag serverer vi lækker oksehøjreb i Dillen fra kl. 18.00-20.00

HUSK BORDBESTILLING på tlf. nr. 75 75 17 66

Julefrokost / Nytår

Julefrokost 2017

Vi har den perfekte underholdning, den ustyrlig morsomme Mick Øgendahl samt gode rammer til at gøre din julefrokost uforglemmelig. 

Efter underholdning og lækker jule buffet spiller det forrygende orkester op til dans.

 

LÆS MERE HER

Familie julefrokost

Vi gentager succesen med vores familie julefrokost.

Søndag d. 3. december kl. 12.00

Serverer vi vores store julebord, med alt hvad høre sig til, for hele familien.

Cirkus Krone kommer forbi og underholder og der er godteposer til alle børn.

HUSK bordbestilling på tlf. 75 75 17 66

Juleanretning ud af huset

Der kan være mange grunde til at bestille juleanretningen ud af huset. Det kræver sit, i denne travle juletid, at være en god vært, nærhed og tid til gæsterne, så overlad blot maden til os og få en hyggelig aften sammen med dine gæster.

Vi har sammensat en række forskellige menuforslag til juleanretningen. 

Ring og bestil på tlf. 75 75 17 66

Nytårsaften

Vi tilbyder en eksklusiv nytårsfest. Med underholdning i verdensklasse, Joakim Knop og Tuva Semmingsen vil give gæsterne en musikalsk oplevelse. Vi serverer en fantastisk gallamiddag til tonerne fra vores dygtige hus orkester. Til midnat vil der være et glas champagne mens vi nyder det store fyrværkeri. 

 

LÆS MERE HER

Forårsprogram 2018

Se vores spændende forårsprogram

Udover vores forårsprogram, har vi været så heldige at arrangerer Mikkel Beha.

Se hans program længere nede på siden.

Beatles Revivel Band

Lørdag d. 13. januar kl. 18.30 gæster den ultimative erstatning for verdens største Boy Band gennem tiderne, The Beatles Pejsegården. Bandet gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Kom og med i The Beatles Bands tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60´erne og oplev en illusion af det er de rigtige, The Beatles.

LÆS MERE HER

Kandis

Fredag d. 19. januar kl. 18.30 kan du opleve et af Danmarks mest populære Band. Kandis musik spreder glæde og smil blandt publikum og de 4 musiker giver publikum en unik oplevelse, hver gang de går på scenen med deres iørefaldende musik.

SE MERE HER

Jesper Thilo Kvintet

Lørdag d. 20. januar kl. 18.30 kan i opleve Jesper Thilo og hans kvintet. Jesper Thilo er dansk jazzmusiker som siden 1990´erne har indspillet en lang række plader i eget navn. Jesper Thilo er en af Danmarks bedste musikere i den publikums venlige afdeling for traditionel Jazz.

LÆS MERE HER

Thomas Warberg.

Lørdag d. 27. januar kl. 18.30 kan du opleve en af Danmarks mest produktive komiker som blandt andet er elsket for sine skarpe onliners. Showet er bygget op af en masse virkelige sjove, personlige historier om situationer, hvor Warberg er blevet behandlet dårligt eller selv har behandlet andre dårligt. 

SE MERE HER

Til søs med Mikkel Beha

Onsdag d. 31. januar kl. 18.30 gæster Mikkel Beha Pejsegården. Han og hans familie blev bla. landskendt i TV2s rejseprogram " Kurs mod fjerne kyster. Kom og hør ham fortælle hvordan han selv startede som verdens omrejsende sammen med sin far,  Troels Kløvedal, og hvordan det har været at give dette videre til sønnerne. Han vil under foredraget vise både billeder og film fra serien " Kurs mod fjerne Kyster"

SE MERE HER

Tørfisk

Lørdag d. 3. marts kl. 18.30 kan vi igen byde velkommen til de tørre jyder fra Thyborøn. Tørfisk leverer nye og gamle sange fra scenen. De forstår at komme ud over scenekanteten og berøre hverdags emner som ofte skydes lige fra hoften. Siden 1981 har de forenet irsk inspireret folkemusik med egne kompositioner og tekster fremført af forblæste vestjyske mandestemmer.

SE MERE HER

Absolute ABBA

Lørdag d. 10. marts kl. 18.30 gæster Danmarks nye ABBA-band Pejsegården. Bandet tager publikum tilbage på en forunderlig rejse gennem de mange årtier, hvor ABBA har leveret musik til os alle sammen. Med stor musikalsk respekt for de velkomponerede numre, fortolkes de med ABSOLUTE ABBA, så ingen kan være i tvivl om, hvorfor ABBAs numre stadig virker i dag.

SE MERE HER

Nostalgifest for SUPER DILLEN

Lørdag d. 17. marts kl. 18.30 gentager vi succesen. Er du klar til ÅRETS FEST? Du kan godt glæde dig til at møde dine gamle venner, bartender og dørmænd fra dengang i 80´erne og 90´erne. Førfesten holdes i teatersalen, derefter går Jørgen de Mylius på scenen i "Super Dillen" hvor stemningen vil holdes i top med nonstop DJ og live-musik med Ally-Cats.

SE MERE HER

Golfophold

Golfophold 2017

Kom med til årets golfudflugt. Vælg mellem 1, 2, 3 eller 4 overnatninger, hvor i kan opleve golf, dans til levende musik, vinsmagning m.m.

Golfophold 2018

 

Vælg mellem 21 golfbaner og se vore golfpakker/udflugter, hvor der er mulighed for 1, 2, 3 eller 4 overnatninger.

Se hvad vore gæster skriver om vore golfophold

Cykelophold

Cykeloplevelser

Danmarks bedste cykeleventyr venter på jer! Kom tæt på den danske natur, de rolige og dybe skove og det bakkede landskab. Alt imens Hotel Pejsegården sørger for mad og energibarer.

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookiepolitik